MAKSUTAVAT VELOSTAR.FI VERKKOKAUPASSA
Maksuliikenteemme tapahtuu Checkout Finland Oy -maksuvälityspalvelun kautta. Palveluun voit tutustua osoitteessa http://checkout.fi/henkiloasiakkaille/.
Checkout Finlandin tarjoamat maksuvaihtoehdot näkyvät palvelussa. Tällä hetkellä tarjolla olevat maksuvaihtoehdot ovat korttimaksu tai nettipankin tilisiirto. Asiakkaan syötettyä Checkout-palvelulle maksutiedot, jäljelle jäävät ne maksutavat, jotka ovat asiakkaan kohdalla mahdollisia.
Asiakkaan on mahdollista maksaa kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankissa: S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki. Korttimaksun yhteydessä asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D secure–koodi. Lisäksi asiakkaan pankki voi vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksuominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.
Debit-/Credit –kortti
Voit maksaa Debit-/Credit –yhdistelmäkorteilla sekä Visa Electron korteilla.
Visa Electron
Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden. Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan oman pankkisi suojattuun varmennuspalveluun, jossa ostoksesi varmennetaan verkkopankkitunniksilla (Verified by Visa).
Luottokortti
Hyväksymme kaikki Visa- ja Mastercard-luottokortit.
Verkkopankkimaksu
Voit maksaa tilauksen suoraan verkkopankissasi pankkitunnuksillasi.
Ostorahoitus
Arvoltaan yli 300,00eur tuotteisiin on saatavilla Santander Consumer Financen Ostorahoitus. Ota yhteys asiakapalveluumme, myynti@velostar.fi , saadaksesi rahoitustarjouksen.
Leasingrahoitus
Työsuhde- ja yksityiskäyttöisiin sähköpyöriin ja muihin arvokkaampiin polkupyöriin on saatavilla myös leasingrahoitus. Ota yhteys asiakaspalveluumme, myynti@velostar.fi ,saadaksesi lisätietoja ja rahoitustarjouksen.
MAKSUTAVAT VARASTOLTA NOUTAESSA
Varastolta noutaessasi voit maksaa perinteisesti käteisellä, nettipankin tilisiirtona ja luottokorteilla.