Tässä kerrotut  toimitusehdot hintoineen koskevat vain velostar.fi-verkkokauppaa.

Tarjoamme toimituksen ja palautuksen* Postipakettina kiinteään 5,00eur toimitusmaksulla kaikille alle 35 kiloa painaville tilauksille, jotka voidaan toimittaa Postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen. Tämä ei koske polkupyöriä tai muita isokokoisia paketteja.

Polkupyörät ja muut isokokoiset paketit toimitetaan Matkahuollon Bussirahtina 25,00eur toimitusmaksulla.

Tilausten nouto

Postipaketit, joita asiakas ei nouda 14 vrk kuluessa ja Bussirahdit 4 vrk kuluessa, lähetetään takaisin velostar.fi:lle. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, johon on luvattu palautusoikeus, tulee Sinun noutaa pakettisi ao. kuljetusvälineen toimipisteestä ja palauttaa se käyttämällä palautuslomaketta. Katso tarkemmat ohjeet osiosta `VAIHTO ja PALAUTUS`. Hyvitämme ostosumman sinulle, kun varastomme on käsitellyt palautuksesi. Normaali käsitteyaika on 2-4 viiikkoa.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä velostar.fi:lle, on velostar.fi oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 50,00 euron arvosta.

Toimimme yhteistyössä Postin ja Matkahuollon kanssa. Lisäksi toimitamme PK-seudulla tavaraa omilla kuljetusvälineillämme. Käytämme seuraavia toimituspalveluja:

Posti Economy 16:

Pakettisi lähetetään lähimpään Postin toimipisteeseen. Vastaanottajalle toimitetaan sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Paketti on noudettavissa kahden viikon ajan. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Rahtihinnat:

5,00 €      alle 35 kg painava, Postin vakiopaketin mittoihin menevä lähetys

Matkahuolto Bussirahti

Pakettisi lähetetään lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Vastaanottajalle toimitetaan sähköinen saapumisilmoitus tekstiviestinä. Paketti on noudettava 4 vrk:n sisällä ilmoituksesta . Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaasi.

Rahtihinnat:

25,00 €   Polkupyörät ja isot lähetykset, jotka ovat suurempia kuin Postin vakiopakettimitta.

 

 

PK-Seudun Ovelle-paketti

Toimitamme polkupyöriä ja paketteja omalla kalustollamme ennalta sovittuina aikoina alueen Kirkkonummi – Lohja – Hyvinkää – Mäntsälä – Porvoo sisäpuolella.

Rahtihinnat:

10,00 €   Polkupyörät

5,00€      Pienet paketit alle 10kg ja alle 2x1x1m

10,00€    Isot paketit yli 10kg ja/tai alle 3x2x1m

Toimitusaika yleensä varastotavaralla 1-3arkipäivää.

Huom! Emme toimita tuotteita verkkokaupan välityksellä Ahvenanmaalle emmekä ulkomaille. Ota yhteys asiakaspalveluumme, myynti@velostar.fi , mikäli haluat ostaa ulkomaan toimituksen.

Nouto varastolta

Voit noutaa tilauksesi veloituksetta myös varastoltamme Helsingin Pitäjänmäeltä, Karvaamokuja 4, 00380 HELSINKI. Tällöin tulee sopia luovutusajankohta etukäteen.

Toimitusaika

Kun olemme vahvistaneet tilauksesi, sinulle lähetetään tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, myynti@velostar.fi , mikäli et saa tilausvahvistusta lyhyen ajan kuluessa tilauksesi tekemisestä. Toimitusaika on yleensä viisi – seitsemän (5-7) arkipäivää koko maassa lukuunottamatta jälkitoimitukseen meneviä tilaustavaroita.

On kuitenkin muutamia tuotteita, jotka vaativat hieman enemmän työtä ennen lähetystä ja tämä saattaa hieman pidentää lähetysaikaa.

  1. Tuotteet, jotka vaativat asennustyötä. Esimerkiksi polkupyörät. Pyörät toimitetaan valmiiksi koottuina, mutta mallista riippuen joitakin komponentteja pitää irrottaa kuljetuksen ajaksi varmistaaksemme ettei pyörä vaurioidu kuljetuksen aikana. Pyörän mukana toimitetaan kasausohjeet, jotta osaat tehdä paikalleen asennuksen oikein.
  2. Tilaustavarat

Mikäli tilauksesi sisältää tilaustavaran, se tarkoittaa sitä, ettei meillä ole tuotetta toimitettavissa suoraan varastosta. Meidän tulee tilata tuote suoraan tavarantoimittajalta, ja tämä pidentää hieman toimitusaikaa. Normaalisti tilaustavaroiden toimitus kestää noin 2-4 viikkoa. Sinuun ollaan yhteydessä, mikäli toimitus viivästyy.

Polkupyörien toimitus

Toimitamme kaikki Bussirahtina toimitettavat polkupyörät pakattuna joko suojamantteliin tai pyörälaatikkoon, jotta voimme välttää kuljetuksesta syntyviä vaurioita. Esikasaamme ja säädämme kaikki polkupyörät, jonka jälkeen pyörä pakataan ja suojataan uudestaan toimitusta varten. Pyörän mukana saat ohjeet pyörän ajokuntoon laittamiseen kotona. Kaikki PK-seudun Ovelle-kuljetuksella toimitettavat pyörät ovat kuitenkin heti valmiita ajoon.

Loppuunmyydyt tuotteet tilauksellasi

Joskus voi tapahtua niin, että onnistut tilaamaan sellaisia tuotteita, jotka jostain syystä ovat loppuneet varastostamme vaikka verkkokauppa näyttääkin tuotetta löytyvän varastosta. Ilmoitamme tästä sinulle sähköpostitse tai puhelimitse ja tarjoamme sinulle samalla korvaavaa tuotetta, mikäli sellainen löytyy. Tämä ei koske tarjous-/kampanjatuotteita.

Lunastamatta jätetyt paketit/lähetykset

Muista noutaa tilauksesi ajoissa!

Postipaketit, joita asiakas ei nouda 14 päivän kuluessa tai Bussirahtia 4 päivän kuluessa, lähetetään takaisin velostar.fi:lle. Mikäli haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee hakea pakettisi postissa ja palauttaa se paketissa olevaa palautuslomaketta käyttäen. Hyvitämme ostosumman sinulle varastomme käsiteltyä palautuksen. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta vierailla Postissa tai Matkahuollossa käännyttämässä pakettia, ole yhteydessä velostar.fi asiakaspalveluun.

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä velostar.fi:lle, on velostar.fi oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 50,00 euron arvosta.