VAIHTO JA PALAUTUS
Jatkuvan valikoiman tuotteillamme on normaali etämyyntiä koskeva kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Rajatun saatavuuden erätuotteilla ja käytetyillä tuotteilla, kuten vahvasti alennetut konkurssipesätuotteet tai varastojen loppuerät, sitä ei ole. Tuotesivulla on tällöin selkeä ilmoitus vaihto- ja palautusoikeuden pidättämisestä. Samoin vastaava informaatio toimitetaan tuotteen mukana pakkauksessa.
Palauttaminen ja tuotteen vaihtaminen on maksuton toimituskulun osalta.
Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja sen pakkauksen sekä hinta- että tuotetietolappujen tulee olla ehjä ja tuotteessa kiinni.
Vaihto- ja palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, joiden tuotesivulla on ilmoitettu EI VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA .
Kuinka voin palauttaa/vaihtaa tuotteen?
Mikäli lähetät tuotteen takaisin verkkokauppaamme, sinun tulee täyttää palautuslomake. Huomaa, että ilman palautuslomaketta tulleet vaihdot/palautukset hylätään. Palautuslomakkeen voit tulostaa tilausvahvistuksessa tulevasta linkistä.
• Mikäli sinulla on kysyttävää palautuksesta, ota yhteyttä myynti@velostar.fi .
• Tuotteen numeron löydät tuotesivun url-linkistä, Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa lomaketta, voit kirjoittaa vaaditut tiedot selkeällä käsinkirjoituksella tyhjälle paperille.
Huom! Mikäli tuotetta on käytetty tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut, palautusta ei hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa lähetämme tuotteen/tuotteet takaisin sinulle ja joudumme myös veloittamaan sinulta rahtikustannukset.
Mikäli tuote toimitetaan sellaisessa pakkauksessa, ettei sinulla ole mahdollisuutta avata pakettia vahingoittamatta sitä, sinulla on oikeus avata paketti ja tarkastaa tuotteesi ilman, että palautusoikeus menetetään.
Palautuksen käsittelyn kesto
Palautuksien käsittely kestää 2-4 viikkoa.
Alkuperäispakkaus
Alkuperäispakkauksella tarkoitetaan sitä pakkausta, jossa tuote on, eli esimerkiksi kenkälaatikkoa eikä siis kuljetusta varten pakattua päällilaatikkoa. Huomioi kuitenkin, että sinun tulee lähettää palautettavat tuotteet siinä päällilaatikossa, jossa ne on sinulle lähetetty. Mikäli alkuperäinen laatikko ei ole enää tallessa, sinun tulee lähettää tuotteet vastaavanlaisessa paketissa. Tällöin sinun tulee kirjoittaa laatikon kylkeen tilausnumerosi.

Paketin postitus
Sinun ei tarvitse kirjoittaa pakettiin erillisiä osoitetietoja. Riittää, että viet paketin toimittaneen alkuperäisen kuljetusvälineen (Posti tai Matkahuolto) toimipisteeseen ja kerrot kyseessä olevan asiakaspalautus Noventum Oy:lle (sopimusnumerot ).
Ota palautuksesta saamasi kuitti talteen siihen saakka, kunnes olet saanut palautuksesta vahvistuksemme. Huomioithan, että asiakas on aina vastuussa palautuslähetyksestä.
Palautukset ja vaihdot käsitellään 2-4 viikon kuluessa siitä, kun varastomme on vastaanottanut lähetyksen.
Palautuksen käsittely
Käsiteltyämme palautuksesi, saat vahvistusviestin sähköpostilla. Viestissä kerromme, onko palautuksesi hyväksytty vai hylätty. Rahojen palautus tapahtuu Checkout Finland Oy:n kautta.
Huomioithan, että olet itse vastuussa tavarastasi palauttaessasi/vaihtaessasi sitä. Tuotteen tulee käyttämätön ja se tulee palauttaa vahingoittumassa alkuperäispakkauksessa. Kaikki tuotteen mukana tulleet, tuotteeseen liittyvät laput ja ohjeet tulee olla mukana. Tuote ei voi olla likainen, eikä siinä saa olla minkäänlaisia käytön jälkiä, esimerkiksi hiuksia, jotta se voidaan myydä uudelleen.
Paketin noutamatta jättäminen ei tarkoita palauttamista
Huomaa, että paketin noutamatta jättäminen Postista tai Matkahuollosta ei ole asiakaspalautus. Paketti katsotaan noudetuksi, kun se sisältää palautuslomakkeen niissä tuotteissa, joihin palautus- tai vaihto-oikeus on myönnetty. Mikäli tuotetta ei ole noudettu kuljetusvälineen mukaisen veloituksettoman säilytysajan puitteissa Postista tai Matkahuollosta, olemme oikeutettuja veloittamaan ylimääräisiä käsittelykuluja 50,00euroa/lähetys. Mikäli ilmoitat Velostar-asiakaspalveluun , myynti@velostar.fi , sähköpostitse ennen kuin olemme ehtineet lähettää tuotteen , että et aio noutaa tilaustasi, voimme peruuttaa tilauksen kuluitta.