Yleiset ehdot

YLEISET EHDOT

 VELOSTAR.FI SIVUSTON YLEISET EHDOT 
Noventum Oy (”Velostar”) ylläpitää kuvauksia ja tietoja myytävistä sähköpyöristään verkkosivuillaan. Kuka tahansa sivuston tuotteista kiinnostunut voi ottaa meihin yhteyttä pyytääkseen lisätietoja tuotteista tai sopiakseen ajanvarauksen katselmukseen saadakseen lisätietoja kiinnostuksen kohteena olevasta tuotteesta. 
 
Kaikki sivustolla tarjolla olevat tuotteet myydään välimyyntiehdoin.
 
Tuotteen voi myös tilata suoraan lähettämällä ao. tuotteen esittelysivun yhteydenottolomakkeella tilaajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhno ja email). Otamme sen perään yhteyttä ja varmistamme vielä muutamia käytännön asioita kuten rungon koon, varustelun kokonaisuuden, toimitustavan jne.
 
Tilauksia ei makseta sivuston kautta. Toisin sanoen, tämä ei ole verkkokauppa, vaikka se saattaa näyttää siltä.  Vahvistamme valmiiksi hiotun tilauksen tilausvahvistuksella / laskulla. Lasku erääntyy itse noutaessa tai Suur-PK-seudun pihaan toimituksissa luovutushetkeen.  Maakuntien suuntakuormissamme viimeistään kuorman liikkeellelähtöä edeltävään päivään. Rahoitusta käytettäessä rahoitussopimuksen aktivointi tapahtuu edellisen kaltaisella aikataululla.

Jatkuvan tuotevalikoiman tuotteillamme ei ole 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta etämyynnissä, koska tilaajat eivät voi tilata tuotetta ilman konsultaatiotamme. Ennen tilauksen vahvistamista käymme jokaisen tilaajan kanssa keskustelun tuotteen sopivuudesta tilaajan ilmoittamaan käyttötarkoitukseen. 

Rajoitetun saatavuuden loppuerätuotteilla ja käytetyillä tuotteilla, kuten voimakkaasti alentuneilla konkurssipesätuotteilla tai loppuerätuotteilla, ei myöskään ole sitä. Toisin sanoen haluamme varmistaa  ennen tilauksen vahvistamista, että tuote on oikean kokoinen, mallinen, värinen sekä varusteltu niillä lisävarusteilla joita tilaaja kertoo tarvitsevansa.  Näin toimien haluamme varmistaa, että tilaaja saa sellaisen tuotteen joka parhaiten soveltuu sille suunniteltuun käyttöön. Autamme tilaajaa kaikissa kysymyksissä sen kuin voimme ja osaamme.